Iz medija

Predstavljen projekt „Bebina prva torba“
Tvrtka Lola Ribar i Karlovačke ljekarne daruju rodilje
U karlovačkoj Općoj bolnici danas je predstavljen projekt „Bebina prva torba“ . Akciju darivanja rodilja i novorođenčadi pokrenula je tvornica sanitetskog materijala „Lola Ribar“, a priključile su se i Karlovačke ljekarne. Projekt je prezentirala ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić.
Gostovanje ministrice Nade Murganić u Dnevniku Nove TV (22.4.2017.)
Ministrica Nada Murganić gostovala je u Dnevniku Nove TV 22. travnja 2017. godine. Cijeli intervju možete pregledati ovdje.
Usvojena nacionalna strategija izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom do 2020.
Može li vladin Projekt Slavonija, Baranja i Srijem pomoći u gospodarskoj i demografskoj revitalizaciji tih ugroženih područja? Koji su ključni potezi u demografskoj politici i mogu li se preokrenuti negativni trendovi? 
HRTradio: emisija „U mreži Prvog“, emitirano: 12. travnja 2017., 7:30. Gostovao državni tajnik dr. sc. Marin Strmota
Može li vladin Projekt Slavonija, Baranja i Srijem pomoći u gospodarskoj i demografskoj revitalizaciji tih ugroženih područja? Koji su ključni potezi u demografskoj politici i mogu li se preokrenuti negativni trendovi? 
Ministrica Murganić u posjeti Zadarskoj županiji
U utorak, 11.4.2017. u radnom posjetu Zadarskoj županiji boravila je   ministrica Ministarstva demografije, mladih i socijalne politike   Nada Murganić u čijoj su pratnji bili  državni tajnici Marija Pletikosa i Marin Strmota te pomoćnici ministrice Maja Vučinić Knežević i Josip Masnić
Dovršetak izgradnje Dječjeg centra "Voštarnica" na Mocirama
Potpisan dodatak Ugovoru o sufinanciranju izgradnje građevine Dječjeg centra "Voštarnica" na Mocirama.
Vlada ozbiljno razmišlja o demografskoj obnovi Hrvatske
OSIJEK, 29. ožujka 2017. (Hina) - Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić izjavila je u srijedu u Osijeku kako Vlada, unatoč određenim kritikama, ozbiljno razmišlja o demografskoj obnovi Hrvatske, zbog čega to ministarstvo priprema nekoliko mjera.
Ministrica Murganić za direktno.hr o položaju i važnosti socijalnih radnika
"Kao zvanje nije prepoznato u društvu, a itekako smo potrebni jer tamo gdje je najteže se nalaze naši socijalni radnici", rekla je ministrica
Pri kraju godine zakon o potvrđivanju Istanbulske konvencije
ZAGREB, 7. ožujka 2017. (Hina) - Ministrica demografije, obitelji i mladih Nada Murganić najavila je u utorak da bi u zadnjem kvartalu ove godine u proceduru mogao biti upućen zakon o potvrđivanju Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji
Jutarnji list, 1. ožujka 2017. - Konferencija „Demografija“ Vlada predstavila provedbeni plan demografske obnove
piše Kristina Turčin: Ukidaju se porezne olakšice za djecu i uvodi „kindergeld“