Informativna radionica u Velikoj Gorici (ESF)

Slika /Logotipovi/esf.gif

21. studenog 2017. u Velikoj Gorici će se održati info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Info-radionica se održava u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica (Vijećnica), Zagrebačka 37, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac https://goo.gl/GHucSq

Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 20.11.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.

Najavljuje se i info-radionica u sljedećem gradu:

Sinj – 30.11.2017.


Za više informacija o točnoj lokaciji, terminu održavanja i načinu prijave na radionicu potrebno je pratiti mrežne stranice:

www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
www.mdomsp.hr

Pisane vijesti